TÓTH FERENC AZ EGYIK, TÓTH GABRIELLA A MÁSIK OLDALON

Sokan várják nagy izgalommal a szombati Érd–Mosonmagyaróvári Kézilabda Club találkozót... A Tóth család is ezek közé tartozik...2018. október 02.

Kedves vendég az MKC kézilabda táborában

Pénteken délelőtt, Tóth Gabriella személyében egy igazán népszerű és rokonszenves látogatója volt a kézilabda táborunknak. ...2018. július 06.

ÉREZTE, HOVA KELL MENNIE

A Bajnokok Ligája és a rendszeres játék között kellett választania...2017. augusztus 21.

TANMESE A LEGTEHETSÉGESEBB MAGYAR IRÁNYÍTÓRÓL

Ahelyett, hogy felismernénk a rossz irányt, továbbra is...2017. július 18.

MEG FOGOM TALÁLNI A HELYEMET – TÓTH GABRIELLA

Alig telt el az év fele, de már harmadik csapatánál kezdte meg szereplését Tóth Gabriella...2017. július 18.

A női válogatott kerete

Orbán Adrienn és Tóth Gabriella is tagja a magyar női kézilabda-válogatott keretének. ...2017. május 24.

Végleg elfelejtettem volna kézilabdázni? – Tóth Gabriella

Tóth Gabriella, a magyar kézilabdázás egyik legnagyobb tehetsége nem sokat volt egészséges, s még kevesebbet játszott az utóbbi két évben...2017. március 29.

Tóth Gabriella és Orbán Adrienn csapatunkat erősíti a szezon második felében.

A Győri Audi ETO KC és a Kisvárda KC Sportegyesület megállapodása értelmében Tóth Gabriella kölcsönben a csapatunknál folytatja...2017. február 10.

A GYŐR ÉS AZ ÉRD MEGÁLLAPODOTT TÓTH GABRIELLÁRÓL?

Helytállónak bizonyultak a Kisalföld információi....2017. február 10.

Két győri játékos a szezon végéig Kisvárdán szerepel

A Győri Audi ETO KC két játékosa, Tóth Gabriella és Orbán Adrienn a K&H Női Kézilabda liga újoncánál szerepel a 2016/17-es szezon hátralévő részében. ...2016. április 26.

Kissé megfogyatkozva készülünk az Érd ellen

Az év utolsó mérkőzésére két hiányzóval készül a Győri Audi ETO KC csapata. Tóth Gabriella és Puhalák Szidónia néhány hetes pihenőre kényszerül...2016. december 30.

A női válogatott kerete

Kim Rasmussen, a magyar női válogatott július 1-je óta hivatalban lévő szövetségi kapitánya kihirdette 24 fős keretét ...2016. augusztus 01.

10. helyen zártuk a junior vb-t

A 10. helyen zárta a moszkvai U20-as világbajnokságot a magyar női junior válogatott...2016. július 12.

Vb-re készül a junior válogatott

Megkezdte a felkészülést a július 3-án kezdődő moszkvai U20-as világbajnokságra a magyar női junior válogatott...2016. július 03.

„Egy kis terhet talán le tudok venni a vállukról” – Tóth Gabi

Kezdetben még megijedt, ha határozottan védekeztek ellene, de már nem óvja túlzottan a korábban sérült térdét a 19 éves Tóth Gabriella...2016. április 26.

Kényszerpihenten a tűzvonalban

Kezdetben még megijedt, ha határozottan védekeztek ellene, de már nem óvja túlzottan a korábban sérült térdét a 19 éves Tóth Gabriella...2016. április 26.

Gólgazdag meccsen nyertünk az Érd ellen

Az utolsó percekben sérülését követően először a keretben lévő Tóth Gabi is pályára lépett, és az utolsó büntetőt értékesítette is.2016. április 25.

Tóth Gabi már látja a fényt

Alig egy hónap van hátra a rehabilitációból Tóth Gabriellának, az Audi-ETO játékosának. A fiatal kézilabdázó nehezen viselte a tétlenséget, de már nagyon várja a visszatérést.2016. február 25.

Tóth Gabi hosszabbít az ETO-nál

Az ifjú tehetség további három évig Győrben marad. Felépülése után is Győrben folytatja az Audi ETO tizenkilenc éves felfedezettje, aki újabb három évre írt alá szerződést klubjával.2015. december 16.

Haladok, haladok!!!

Gabi a térdsérülést és a műtétet követően megkezdte a gyógytornát. Mint elmondta: "Szigorú program szerint végzem a gyakorlatokat."2015. november 11.

Beavatások, nyár, pasik - Tóth Gabriella közelebbről

A nyári erősítéseket bemutató sorozatában Tóth Gabriella volt a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának legfrissebb alanya.2015. augusztus 19.

Mindig a legfiatalabb voltam a csapatban - ismerjük meg Tóth Gabit

Nem teljesen új a csapatban Tóth Gabi, aki Korsós Dorinát váltotta idén nyáron a "legfiatalabb játékos poszt"-on.2015. augusztus 18.

Beszélgetés a kézilabda legnagyobb reménységével, Tóth Gabival

Szeretem a kihívásokat! Már nagyon várom, jó lesz, de kemény is egyben.2015. június 30.

Tóth Gabi kapta az idei Fehér Miklós díjat

A Fehér Miklós-díjat minden évben egy olyan tanuló kapja, akinek kiemelkedő sportteljesítménye mellett tanulmányi eredménye, közösségi munkája és magatartása is példaértékű.2015. június 19.

Egy interjú két fantasztikus Tóth Gabival

2015. május 1-jén teljes titokban találkozott Mosonszolnok egyik kis vendéglőjében a két sztár!2015. május 02.

Volt Tóth, lesz Tóth?

A várakozásoknak megfelelően könnyedén vívta ki az U19-es Európa-bajnokságon való szereplés jogát a magyar leány kézilabda-válogatott.2015. április 20.

Új csapat formálódik a Győri Audi ETO-nál

"Nagy kihívás számomra, hogy az ETO felnőtt csapatában szerepelhetek, de évek óta ez a célom a klubnál.2015. március 23.

Dicső fejezet íródik, fiatalság bolondság

Beverly Hills-i zsaru zenéjét már unja, a buszozást még jobban, a matektól pedig fél kicsit- Tóth Gabriella, a magyar kézilabdasport nagy reménysége a sportsikerek mellett az érettségire készül.2015. március 08.

Tóth Gabi a 2014-es év ifjúsági kézilabdázója

A Mosonmagyaróvár csapatában pallérozódik, de a Győri Audi ETO kötelékébe tartozik az ifjúsági korosztályban az év kézilabdázójának megválasztott Tóth Gabriella.2015. január 28.

Nyerő tizenegy – övék lesz az év?

Az adott sportágat kedvelők ismerik őket, de a nagyközönség jobbára csak tanulgatja a nevüket. Az utanpotlassport.hu szubjektív listát állított össze.2015. január 19.

Vagányabb csaj vagyok - interjú Tóth Gabriellával

Még nem volt 13 éves, amikor 2009 nyarán a Győri Audi ETO utánpótlásbázisára hívta Róth Kálmán.2014. december 30.

A Győr már a tavaszra visszarendelheti Tóth Gabit

Róth Kálmán bízik abban, hogy az Eb-n üstökösként berobbanó, a góllövőlistán 61 találattal második 18 éves Tóth Gabriella megőrzi kiváló formáját.2014. december 29.

Tóth Gabriella: "Úgy voltam vele, hogy miért ne menne be"

Soha rosszabb debütálást! A mindössze 18 éves Tóth Gabriella első felnőtt válogatott tornáján már az első meccsén döntő szerepet vállalt a románok legyőzéséből.2014. december 14.

A 18 éves kézis, aki hozta a román meccset

A női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Németh András az Európa-bajnoki középdöntő első meccsén gondolta úgy, hogy ki kell próbálnia Tóth Gabriellát.2014. december 14.

Tóth Gabriella nyerő csere volt...

A magyar női kézilabda-válogatott kiélezett mérkőzésen 20–19-re legyőzte Romániát a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének első mérkőzésén.2014. december 13.

Csere a keretben

Kihasználta az Európa-bajnokság során rendelkezésére álló három cserelehetősége közül az elsőt a magyar válogatott: Klivinyi Kinga helyett Tóth Gabriella került be a 16 fős keretbe2014. december 12.

"Nem késem le semmiről" - Tóth Gabriella

A tizennyolc éves Tóth Gabriella az utolsó pillanatban kimaradt Németh András szövetségi kapitány Európa-bajnoki keretéből.2014. december 7.

Komádi büszkesége, apa a padon

A válogatott kézilabdázó, a mosonmagyaróvári Tóth Gabriella édesapja egyúttal a gyúró is.2014. december 1.

Tóth Gabriella bekerült az Európa-bajnokságra készülő szűkített keretbe

Németh András szövetségi kapitány kihirdette 18 fős keretet a decemberi magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokságra.2014. november 23.

Tóth Gabriella Görbicz méltó örököse lehet

A Mosonmagyaróváron kézilabdázó Tóth Gabriella is tagja a magyar válogatott bő Európa-bajnoki keretének.2014. november 15.

Tóth Gabriella készen áll

A várandós Görbicz Anita pótlására több név is felbukkant a női kézilabda-válogatott irányító posztján. Az egyik lehetséges jelölt a tizennyolc éves Tóth Gabriella.2014. november 15.

Tóth: Élveztem a játék minden percét!

Még csak most vált nagykorúvá, de már rendszeres résztvevője a Németh András által irányított magyar válogatott összetartásainak Tóth Gabriella.2014. október 17.

Nincs Megszeppenve

Tóth Gabriella viszi ugyan a labdás zsákot, ám a keret legfiatalabbjaként is ellenállhatatlan a pályán.2014. május 30.

17 éves szupertehetség a juniorok között

Az augusztus 1-jén kezdődő dániai U19-es Európa-bajnokság egyik legtehetségesebb tagja a 17 éves Tóth Gabriella.2013. július 23.

Tóth Gabriella kapta az első Görbicz-díjat

Nem akármilyen elismerésben részesült Tóth Gabriella. A győri Audi-ETO női kézilabdacsapatának utánpótlásából kikerült, jelenleg Veszprémben játszó irányító-átlövő kapta ugyanis az első Görbicz Anita-díjat.2012.szeptember 12.

Bronzérmes lett a horvátországi vb-n a Bercsényi csapata

Harmadik lett a horvátországi középiskolás világbajnokságon a Bercsényi csapata, miután a helyosztón 28–15-re verte Dániát.2012. április 23.

Bravúrnak számít a negyedik hely

Bravúrnak számít az ifjúsági válogatott EB-negyedik helye Róth Kálmán szövetségi edző szerint.2011. július 5.

Büszkeségeink: Tóth Gabriella kézilabdázó

Nyár elején a Győri Audi ETO KC ifjúsági csapatába kerültem, ahol Róth Kálmán lett az új edzőm. Ősszel az ifjúsági válogatottban is helyet kaptam...2011. március 10.

"Mindig is érdekelt a kézilabda"

"Mindig is érdekelt a kézilabda és már kisgyermek korom óta jártam a KSE edzéseire, és sokszor be is álltam közéjük, igaz még akkor nagyon fiatal voltam hozzájuk."2010. április 10.

A hatodik helyről rajtol a BMSE női csapata

A hatodik helyen zárta a 2008/2009-es megyei bajnokságot a BMSE női csapata, ami mindenképpen visszalépés az előző évek eredményeihez képest.2009. szeptember 18.